Sirkus jatkuu taas!

5.1.2022

Soihtu jatkaa toimintaansa 10.1. alkaen. Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu normaalisti. Perheryhmä ja aikuiset aloittavat toimintansa, kun rajoitukset sen sallivat. Tästä ilmoitetaan kyseisille harrastajille myöhemmin!


Harjoitusajat pysyvät samana kuin syksyllä:

MA Kirppuryhmä 18 - 19
KE  Alkeiset 17 - 18.30
       Jatkot 18.30 - 20
TO Alkeisjatkot 17-18.30


Sirkus ja korona


Tällä hetkellä Etelä-Karjala on leviämisvaiheessa ja Sirkus Soihtu haluaa taata mahdollisimman turvallisen harjoitusympäristön kaikille sen harrastajille. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen harrastajan tulee ottaa seuraavat asiat huomioon:

Tule omiin harjoituksiisi täysin terveenä
Mikäli on vähäisimpiäkin flunssan tai muun sairauden oireita, pysythän tällöin kotona! Mikäli ohjaajamme huomaavat kesken harjoitusten harrastajalla oireita, vanhemmat ovat velvoitettuja hakemaan lapsen kesken harjoitusten kotiin.

Vanhemmat saavat saattaa harrastajan pukuhuoneeseen
Toivomme, että vanhemmat käyttävät saattaessaan maskia ja välttävät turhaa oleskelua pukuhuoneessa.

Saavu täsmällisesti omiin harjoituksiin
Pyrimme minimoimaan eri ryhmien kontaktit toisiinsa, joten saavuthan n. 5 minuuttia ennen omaa harjoitusvuoroasi salille. Ulkovaatteet tulee jättää pukuhuoneeseen, niitä ei saa tuoda saliin!

Poistu ripeästi omien harjoitusten jälkeen
Vaihdot eri ryhmien välillä on jätetty mahdollisimman väljiksi, mutta haluamme, että jokainen harrastaja kantaa oman kortensa kekoon yhteisen turvallisuuden vuoksi. Sirkuksen saliin ei jäädä omien harjoitusten jälkeen, sillä panostamme välineiden puhtaanapitoon ja ohjaajat tarvitsevat aikaa niiden desinfiointiin ryhmien välillä.

Pese kätesi ennen harjoituksia


Hyvä yskimis- ja käsihygienia
Sirkuksella on käsidesiä käytettävissä ja kotona voi vielä muistuttaa lasta hyvästä yskimishygieniasta (yski ja aivasta kyynärtaipeeseen).

Seuraamme jatkuvasti EKSOTE:n ja AVI:n tiedotteita koronasta sekä sen rajoitteista. Toimimme niiden mukaisesti, jotta kaikilla olisi turvallinen paikka harrastaa ja kaikki saavat mukavia harrastuskokemuksia.

Iloista kevättä toivoo,

Sirkus Soihdun väki