Sirkus Soihdun ohjaajarekrytointi

5.5.2022

Kiinnostaako sinua ohjaaminen sirkuksen maailmassa?

 

Sirkus Soihtu (Imatran Nuorisosirkus ry) hakee vastuu- ja apuohjaajia syksyllä 2022 alkaviin ryhmiin. 

 

Harrastajien ikähaarukka on 3–50 vuotta ja jokaiselle harrastajalle löytyy oma ryhmä. Tunteja tulee olemaan 1–2 h / vko, riippuen ryhmästä. Tuntimäärä voi olla suurempi, sillä meillä on mahdollisuus osallistua useampaan ryhmään.

 

Vastuuohjaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Hänen toimenkuvaansa kuluu ryhmän/ryhmien harrastekertojen suunnittelu ja toteutus. Vastuuohjaajalta edellytämme joko aikaisempaa sirkus taustaa TAI tuntemusta perusakrobatiasta, esim. parkourin, voimistelun tms. lajin kautta. Plussaa on, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta lasten liikuntaryhmien ohjaamisesta. 

Palkkaus on 25 €/h.

 

Apuohjaajan tulee olla 14 vuotta täyttänyt. Hänen toimenkuvaansa kuuluu vastuuohjaajan avustaminen ryhmissä, mm. leikkien ohjaaminen, harjoitteiden kanssa avustaminen ja hyvän ilmapiirin ylläpitäminen. Edellytämme apuohjaajilta aikaisempaa kokemusta liikuntaharrastuksesta, plussaa sirkustaidetta tukevista lajeista esim. parkour, voimistelu, eri akrobatia lajit tms.

Palkkaus 15 €/h.

 

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä 30.6.2022 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sirkus.soihtu@gmail.com, jossa käy ilmi aikaisempi kokemuksesi koskien ryhmien ohjaamista ja/tai liikuntataustasi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, niin tiedustelut tapahtuvat saman sähköpostin kautta. Olemme hakijoihin yhteydessä heinäkuun aikana.