Sirkus Soihtu

Sirkus Soihdun tavoitteena on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille monipuolinen harrastus.

Sirkuksessa harjoitellaan mahdollisimman monia erilaisia sirkustaitoja, jotka voidaan jakaa kolmeen pääkategoriaan: Akrobatia, Jongleeraus ja Tasapainolajit. Sirkus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lajeja, joista jokainen voi valita itselleen mieluisimmat. Monipuolisuutensa vuoksi haasteita on tarjolla jatkuvasti ja oppimista riittää vuosiksi eteenpäin.

Tärkeä osa sirkusta on yhdessä tekeminen ja hauskanpito. Sirkuksessamme vallitsee hyvä ryhmähenki ja toisia kannustava ilmapiiri. Ryhmässä toimimista harjoitellaan erilaisin pelein, leikein ja harjoittein. Tavoitteena on, että jokainen oppilas oppii kantamaan vastuuta omasta ja toisten turvallisuudesta. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi ryhmänumeroissa.

Esiintyvän ryhmän jäsenet esiintyvät joka keväisessä kevätesityksessämme. Heitä voi myös tilata esiintymään erilaisiin tapahtumiin.

HUOMIOI MYÖS SIRKUS SOIHDUN TIETOTURVASELOSTE SIVUN VASEMMASSA LAIDASSA: Tietoturvaselosteen tulee lukea kaikki alaikäisten harrastajien huoltajat sekä täysi-ikäiset harrastajat.