Jäsen- ja harrastemaksut

Sirkus Soihtu eli Imatran nuorisosirkus ry on rekisteröity yhdistys. Soihdussa liitytään Sirkuksen jäseneksi samalla kun ilmoittaudutaan mukaan harrastustoimintaan. HUOM! Elokuun 2021 leireille voit osallistua ilman jäsenyyttä.

Jäsen- ja harrastemaksuista lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseeen (huoltajan 1 sähköpostiosoite ilmoittautumislomakkeella). Muistathan tarkistaa myös roskapostiasi, jotta saat maksettua sirkuksen lähettämän laskun ajoissa.

Sirkus Soihdun jäsenmaksu on 20 €/vuosi. Maksu peritään toiminnassa mukana olevilta harrastajilta heti alkuvuodesta. Jokaiselta uudelta harrastajalta jäsenmaksu peritään sen jälkeen, kun hän ilmoittautuu mukaan toimintaan. Jäsenmaksu sisältää alle 18-vuotiaan harrastajan tapaturmavakuutuksen.

Elokuun kesäleirien ma-to 2-.5.8 neljä kokoontumiskertaa:
5-7 vuotiaat 40€
8-11 vuotiaat 50€
12-18 vuotiaat +aikuiset 50€

Tasapainolajien tiiviskurssit su 22.8.2021
8-11 vuotiaat 20€ (klo 10-12)
12-18 vuotiaat 30€ (klo 12.30-15.30)

Kesäleirien maksu peritään heti elokuun alussa ja tiiviskurssien maksu kurssin toteutumisen aikoihin. Ilmoittautuminen on sitova ja johtaa harrastemaksun perimiseen.
Elokuun toimintaan osallistuminen ei edellytä Sirkus Soihdun jäsenyyttä. Vuonna 2021 jäsenmaksun maksaneet alle 18-vuotiaat osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja Sirkus Soihdun toiminnassa. Mikäli haluat liittyä jäseneksi niin samalla olet tapaturmavakuutuksen piirissä niin elokuun toiminnassa kuin myöhemmin syksyllä, mikäli osallistut syyskauden ryhmiin.