Jäsen- ja harrastemaksut

Sirkus Soihtu eli Imatran nuorisosirkus ry on rekisteröity yhdistys. Lakisääteisen yhdistystoiminnan perusajatuksena on yhdistykseen kuuluminen jäsenenä. Soihdussa liitytään Sirkuksen jäseneksi samalla kun ilmoittaudutaan mukaan harrastustoimintaan.

Jäsen- ja harrastemaksuista lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseeen (huoltajan 1 sähköpostiosoite ilmoittautumislomakkeella). Muistathan tarkistaa myös roskapostiasi, jotta saat maksettua sirkuksen lähettämän laskun ajoissa.

Sirkus Soihdun jäsenmaksu on 20 €/vuosi. Maksu peritään toiminnassa mukana olevilta harrastajilta heti alkuvuodesta. Jokaiselta uudelta harrastajalta jäsenmaksu peritään sen jälkeen, kun hän ilmoittautuu mukaan toimintaan. Jäsenmaksu sisältää alle 18-vuotiaan harrastajan tapaturmavakuutuksen.

Harrastemaksu kevätkausi 2021 (vkot 2-18)
Näin korona aikaan laskutamme kevään 2021 harrastemaksun kahdessa osassa. Ensimmäinen lasku tulee helmikuussa.

Perhekerho 100 € (+20€ lapsen ja +20€ aikuisen jäsenmaksu)
Kirput 100 € (+20€ jäsenmaksu)
Alkeiset 135 € (+20€ jäsenmaksu)
Jatkoryhmä 135€ (+20€ jäsenmaksu)
Aikuiset 135€ (+20€ jäsenmaksu)

Lisämaksu on +30€/ryhmä mikäli harrastaja ilmoittautuu useampaan kuin yhteen ryhmään.