Jäsen- ja harrastemaksut

Sirkus Soihtu eli Imatran nuorisosirkus ry on rekisteröity yhdistys. Soihdussa liitytään Sirkuksen jäseneksi samalla kun ilmoittaudutaan mukaan harrastustoimintaan. Ennakkoilmoittautuminen on tehtävä. 

Jäsen- ja harrastemaksuista lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseeen. Muistathan tarkistaa myös roskapostiasi, jotta saat maksettua sirkuksen lähettämän laskun ajoissa.

Sirkus Soihdun jäsenmaksu on 25 €/vuosi. Maksu peritään toiminnassa mukana olevilta harrastajilta heti alkuvuodesta. Jokaiselta uudelta harrastajalta jäsenmaksu peritään sen jälkeen, kun hän ilmoittautuu mukaan toimintaan. Jäsenmaksu sisältää alle 18-vuotiaan harrastajan tapaturmavakuutuksen.

Harrastemaksu
Laskutamme harrastemaksun kaksi kertaa vuodessa; syys- ja kevätkausien alussa. Sirkusharrastusta on mahdollista kokeilla 2 kertaa ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli tämän jälkeen ei halua jatkaa harrastusta tulee siitä ilmoittaa välittömästi sähköpostiin sirkus.soihtu@gmail.com. Muuten veloitamme täyden syyskauden maksun.

Perheryhmä 115 € (+25€ lapsen ja +25€ aikuisen jäsenmaksu)
Kirppuryhmä 130 € (+25€ jäsenmaksu)
Alkeisryhmä 155 € (+25€ jäsenmaksu)
Alkeisjatkoryhmä 155€ (+25€ jäsenmaksu)
Jatkoryhmä 155€ (+25€ jäsenmaksu)
Aikuisryhmä 155€ (+25€ jäsenmaksu)
Parkour-ryhmä 155 € (+25€ jäsenmaksu)

Mikäli harrastaja ilmoittautuu useampaan kuin yhteen ryhmään niin maksu lisäryhmistä on 50€/lisäryhmä. Esim. jos alkeisjatkoryhmäläinen ilmoittautuu myös esiintyvien ryhmään niin hinta on 155€ + 50€ (+jäsenmaksu ellei jo ole vuoden 2021 jäsen).