Jäsen- ja harrastemaksut

Sirkus Soihtu eli Imatran nuorisosirkus ry on rekisteröity yhdistys. Soihdussa liitytään Sirkuksen jäseneksi samalla kun ilmoittaudutaan mukaan harrastustoimintaan. Ennakkoilmoittautuminen on tehtävä.

Jäsen- ja harrastemaksuista lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseeen. Muistathan tarkistaa myös roskapostiasi, jotta saat maksettua sirkuksen lähettämän laskun ajoissa.

Sirkus Soihdun jäsenmaksu on 20 €/vuosi. Maksu peritään toiminnassa mukana olevilta harrastajilta heti alkuvuodesta. Jokaiselta uudelta harrastajalta jäsenmaksu peritään sen jälkeen, kun hän ilmoittautuu mukaan toimintaan. Jäsenmaksu sisältää alle 18-vuotiaan harrastajan tapaturmavakuutuksen.

Harrastemaksu syyskausi 2021 (vkot 35-49)
Laskutamme harrastemaksun syyskauden alettua. Sirkusharrastusta on mahdollista kokeilla 2 kertaa ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli tämän jälkeen ei halua jatkaa harrastusta tulee siitä ilmoittaa välittömästi sähköpostiin sirkus.soihtu@gmail.com. Muuten veloitamme täyden syyskauden maksun.

Perheryhmä 100 € (+20€ lapsen ja +20€ aikuisen jäsenmaksu)
Kirppuryhmä 110 € (+20€ jäsenmaksu)
Alkeisryhmä 145 € (+20€ jäsenmaksu)
Alkeisjatkoryhmä 145€ (+20€ jäsenmaksu)
Jatkoryhmä 145€ (+20€ jäsenmaksu)
Aikuisryhmä 145€ (+20€ jäsenmaksu)

Mikäli harrastaja ilmoittautuu useampaan kuin yhteen ryhmään niin maksu lisäryhmistä on 50€/lisäryhmä. Esim. jos alkeisjatkoryhmäläinen ilmoittautuu myös esiintyvien ryhmään niin hinta on 145€ + 50€ (+jäsenmaksu ellei jo ole vuoden 2021 jäsen).