Pahin pelkoni Trailer (Livestream)

8.5.2021

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Sirkus Soihdun esiintyjät palaavat lavalle jälleen vuoden tauon jälkeen! Esitys toteutetaan Teatteri Imatran tiloissa ja se striimataan lauantaina 22.5. klo 16.00 Sirkus Soihdun YouTube-tililtä. Linkki esitykseen avataan myöhemmin.

Livestream on ilmainen, mutta siihen on mahdollista ostaa virtuaalilippu Sirkus Soihdun toiminnan tukemiseksi. Ohjeet lipun ostoon julkaistaan myöhemmin.

- - -

Ohjeet lipun ostoon:

Hoplaa!

Nyt voit tukea toimintaamme ostamalla kannatuslipun (10€) Pahin pelkoni livestriimiin. Ohjeet ovat yksinkertaiset ja seuraavanlaiset,

Maksutiedot:

Nimi: Imatran Nuorisosirkusyhdistys ry

Tilinumero: FI04 4108 2020 0190 05

Summa: 10€

Viestikenttä: Kannatuslippu 2021

Kannatuslippujen ostoaika on 14.5.-22.5.2021.

Samalla voit halutessasi osallistua Sirkus Soihdun logolla varustettuun kangaskassin arvontaan. Kangaskasseja arvotaan kannatuslipun ostaneiden kesken kolme (3) kappaletta. Huom. Ilmoitathan tässä tapauksessa myös sähköpostiosoitteesi viestikenttään mahdollista yhteydenottoa varten.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvonnassa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvonta suoritetaan toukokuun loppuun mennessä.

Sirkus Soihtu kiittää ja kuittaa! Nähdään linjoilla! Huom. Livestream on kuitenkin kaikille katsojille täysin ilmainen ja kannatusmaksu perustuu täysin vapaaehtoisuuteen.