Joulun ajan tiedote

4.12.2020

Syyskausi päättyy viikolla 50 (7.-10.12.2020). Jokaisella ryhmällä on syyskauden viimeisellä harjoituskerralla omat joulujuhlat. Luvassa on tuolloin ryhmän ohjaajan suunnittelemaa temppuilua ja sirkuslaisten esityksiä sekä sirkuksen tarjoamat pienet herkkupussit.
Syksyllä 2020 sirkusryhmissä mukana olleille on automaattisesti harrastuspaikka varattuna samassa ryhmässä myös kevätkaudelle 2021. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse. ILMOITA, MIKÄLI ET JATKA MUKANA SIRKUSTOIMINNASSA. Näin saamme tarjottua uusille harrastajille paikkoja ryhmiin. Harrastuksen lopettamisesta sirkuksessa voit ilmoittaa e-mailin kautta sirkus.soihtu@gmail.com tai tällä sivustolla: yhteystiedot → yhteydenottolomake. Muistathan kertoa viestissä lopettavan harrastajan nimen ja ryhmän.
Sirkuksen ryhmähinnat ja laskutustapa muuttuvat hieman vuonna 2021. Kts. tietoa hinnoista ja laskutuksesta: Sirkus Soihtu → jäsen ja harrastemaksut. Uudet harrastajat tai toiseen viikkoryhmään ilmoittautujat tekevät ilmoittautumisen sähköisesti: Sirkus Soihtu → ilmoittautuminen.
Sirkuksen kevätkausi alkaa viikolla 2 eli 11.1.2021 alkavalla viikolla. Ryhmien harjoitusajat ovat samat kuin syksyllä 2020.
Hyvää joulua kaikille. Nähdään entistä innokkaampana tammikuussa!